A-lab ansetter

Vi søker arkitekt/prosjektleder med minimum fem års erfaring. Read More


Bærekraft, fortetting av bymiljøer og ny teknologi setter nye forventninger til arkitekters kompetanse, metodikk og organisering. Kontoret vårt er rigget med tanke på å møte morgendagens utfordringer. Vi er arkitekter, byplanleggere, landskapsarkitekter, interiørarkitekter, tech-folk og samfunnsvitere som satser på innovasjon, verdiskapning og utvikling av ny kunnskap. 

 

 

Vi søker en dyktig arkitekt som ønsker å være prosjektleder på våre spennende og komplekse bolig- og kontorprosjekter.

Du har over fem års erfaring med prosjektering fra tilsvarende prosjekter, fortrinnsvis som prosjektleder. Du har gode Revit-kunnskaper og gode formidlingsevner på norsk er en forutsetning. Videre har du gode formgiveregenskaper og solid oppgaveforståelse.

Du er engasjert og nysgjerrig og tør å utfordre etablerte sannheter gjennom innovativ og verdiskapende utvikling av ny kunnskap. Du blir motivert av å utvikle komplekse prosjekter i samspill med en mangfoldig organisasjon – samtidig som du utvikler deg selv og de rundt deg.

 

A-lab er et ungt arkitektmiljø med rundt 100 arkitekter fra 20 forskjellige land.  Vi sitter i et dynamisk kontorfellesskap i en ombygget industrihall på Skøyen i Oslo. A-lab tar aktivt del i samfunnsdebatten og er bevisst på ansvaret vi som arkitektkontor har når vi former omgivelsene for mennesker. Vi søker oss bevisst til prosjekter som påvirker mange mennesker gjennom bo- og bykvalitet og gode arbeidsplasser. Vi opplever at vi får utrettet aller mest når vi samarbeider med andre fagdisipliner og har konstruktive relasjoner med både planleggende myndigheter, utviklere og andre arkitektkontor.

 

Kortfattet søknad med CV og portofolio sendes til HR-ansvarlig Kathinka Breien Hauge på kathinka@a-lab.no, snarest.

 

Publisert: 27.11.19

Informasjon

Swipe til sidene for å bla igjennom bildegalleriet.
x