I finalen for forbildeprosjekt

Av over 100 interessenter og 30 kvalifiserte bidrag er a-lab’s team blant de 5 utvalgte kandidatene som konkurrerer om utforming det nye hovedkontoret til ULOBA. Read More


Teamet som er prekvalifisert til konkurransen består av a-lab, arkitekt/seniorforsker og professor i tilgjengelighet, Camilla Ryhl, Force4 Architects (DK), Møller & Grønborg landskapsarkitekter (DK), BDP (UK) og StokkeAustad (NO).

Universell utforming og miljø

ULOBA er en organisasjon som arbeider for funksjonshemmedes rettigheter. Deres nye hovedkontor skal være et forbildeprosjekt for universell utforming og klimavennlig arkitektur. I tilknytning til hovedkontoret ønsker Uloba å utvikle et større område til en næringspark.

­- FutureBuilt har stor tro på samarbeidet med Uloba om å utvikle Gulskogen til et forbilde av internasjonalt format. Særlig interessant er koblingen mellom universell utforming og miljø, som er to sentrale temaer i vår tid. Vi mener også det er spennende og sterke team som er prekvalifisert, sier Stein Stoknes prosjektleder i FutureBuilt.

Les mer på FutureBuilt’s hjemmesider.

 

Informasjon

Swipe til sidene for å bla igjennom bildegalleriet.
x