Nominert til Oslo bys arkitekturpris

The Wedge, Barcodes lillebror i øst, er nominert til Oslos årlige utmerkelse for arkitektur. Read More


8. The Wedge_Exterior (photo credit Oslo S Utvikling_Ivan Brodey)_web

 

 

21 kandidater er nominert til prisen som har vært delt ut i Oslo siden 2002. A-labs the Wedge er i godt selskap med blant annet Dark arkitekters Oslo Skatehall og Futurefarmers & De Bouwerij architects’ Bakehuset i Bjørvika.

– Det er viktig at vi har en pris som setter bygg og byliv i sammenheng. Det er stor stas å være nominert sammen med disse flinke arkitektene, sier strategisk leder og partner i A-lab, Julie Sjøwall Oftedal.

«Med Oslo bys arkitekturpris vil kommunen hedre ny, god arkitektur som er et tilskudd til byen og dens utvikling. Målet med prisen er å stimulere til økt interesse for arkitektur og byutvikling i Oslo, og å vise frem den nyeste og beste Osloarkitekturen», skriver Oslo kommune på sine nettsider.

– Mange interessante prosjekter

Leder for Rådet for byarkitektur, Ellen Hellsten, mener årets kandidater holder et høyt nivå.

– Blant de nominerte finnes det veldig mange interessante prosjekter som viser hvordan byen kan fortettes på en kvalitativ god måte, både i sentrum og i småhusområdene, sier hun til Aftenposten.

Alle prosjektene blir utstilt på Rådhusplassen fra 27. september. På utstillingsdagen blir tre finalister avslørt. Vinneren offentliggjøres når prisen deles ut av ordføreren i Oslo rådhus 12. oktober 2017.

 

 

2. BARCODE situation (photo credit Oslo S Utvikling_Ivan Brodey)_web

Alle foto: Ivan Brodey

Informasjon

Swipe til sidene for å bla igjennom bildegalleriet.
x