ÅPNING AV PAA HJUL OSLO

Fredag 26. august var det åpning av Sykkelverkstedet Paa Hjul i Barcode. Read More


Som ansvarlig for både prosjektering og interiør var a-lab selvsagt tilstede og overvar Oslo ordfører Marianne Borgens sykkelkjedeklipping som tegn på at verkstedet offisielt var åpnet.

Verkstedet er et samarbeidsprosjekt mellom Kirkens Bymisjon og Hightech Vision og skal gi arbeidstrening for tidligere rusavhengige. Målet er overgang til vanlig lønnsarbeid i annen bedrift, eller avklaring til annet aktivitetsnivå.

Verkstedet består av en forretningsdel med lounge, 4-5 arbeidstasjoner med verkstedbenk, sykkellager foruten spiserom og garderobe.

  • Det var ekstra hyggelig å delta på denne åpningen med samfunnsengasjerte sjeler og samtidig at vi har fått muligheten til å bidra med vår kompetanse for dette trivelige verkstedet midt i Barcode, sier prosjektleder Espen Veiby i A-lab.

Se innslag fra åpningen her:

https://tv.nrk.no/serie/distriktsnyheter-oestlandssendingen#t=6m38s

Bakgrunn:

A-lab er engasjert av OSU som ansvarlig prosjekterende og ansvarlig søker for deler Barcode bygulvet. Dette omfatter prosjektering av såkalte FBK arealer, Forretning-, bevertning- og kulturarealer som er regulert til dette formålet på gateplan, deler av 2.etasjene samt hele barcodekjelleren.

Vi er delaktige i arbeider med å kvalitetsikre arealer for ønsket bruk, logistikk og avfallsløsninger. Planløsninger, utforming storkjøkken, restaurant, dagligvare, gallerier, samt sykkelverksted.

PAAHJUL SYKKEL 

FAKTA:

Sted: Bjørvika, Barcode Oslo

Oppdragsgiver: OSU, Oslo S Utvikling

Arkitekt: A-lab

Oppdragsgiver Leietaker: Hightech Vision/Kirkens bymisjon

Interiørarkitekt: A-lab

Bruttoareal: ca 200 m2

 

Informasjon

Swipe til sidene for å bla igjennom bildegalleriet.
x