SÆTER TERRASSE, bolig og næring

Et særpreget og moderne leilighetsbygg sentralt på Nordstrand i Oslo. Read More


FORTETTING

Bygget er et svar på Oslos behov for fortetting rundt kollektivknutepunkt og inneholder en næringsdel på bakkeplan og 34 leiligheter i øvre etasjer.  Gjennomgående høy standard, gode lys- og utsiktsforhold, variert materialbruk og vestvendte balkonger er elementer som bidrar til god bokvalitet.

VOLUMER OG AVTRAPPINGER

Nybygget har en gjennomtenkt design med en kubistisk variasjon i det vertikale og horisontale utrykket. Arkitekturen skaper ulike volumer og avtrappinger, slipper til dagslys og gir innbyrdes en individuell karakter til balkonger og terrasser som trekkes tilbake fra fasaden og skaper oppholdssoner rammet inn i et samspill mellom tre og børstet aluminium.

HØY KVALITET

Den arkitektoniske utformingen danner en tilbaketrukket felles hage og grøntanlegg med plass til opphold og lek, skjermet for trafikk og innsyn.

Hoveddelen av leilighetene er gjennomgående med lys fra to eller tre sider. Samtlige leiligheter har store balkonger eller terrasser, og toppleilighetene får store takhager. Beliggenheten på toppen av Nordstrand gir en fantastisk utsikt over Oslofjorden.

FAKTA

Type: Bolig

Sted: Sæter, Oslo

Bruttoareal: 3 500 m2

Oppdragsgiver: Solon Eiendom AS

Oppføring: 2014-2016

Arkitekt: A-lab

Landskap: Bjørbekk & Lindheim

Mer informasjon på Solon Eiendom sine nettsider.

 

 

Foto: Ivan Brodey

 

Informasjon

Swipe til sidene for å bla igjennom bildegalleriet.
x