Sæter Terrasse WAF-finalist

A-labs Sæter Terrasse på Nordstrand i Oslo er blant dem som kan vinne World Architechture festival award 2017 for beste bolig-prosjekt. Read More


wafx_finalist

Sammen med femten andre boligprosjekter fra hele verden står Sæter Terrasse på den ekslusive listen over finalister i boligprosjekt-klassen. Når festivalen arrangeres i høst, kjemper A-labs boligprosjekt på Sæter i Oslo mot blant annet prosjekter i New York, London, Stockholm, Sydney, Kuala Lumpur, Berlin, Beijing og Tehran.  Ta en titt på de andre nominerte her.

Sæter Terrasse er et særpreget og moderne leilighetsbygg som ligger sentralt på Nordstrand i Oslo. Bygget inneholder en næringsdel på bakkeplan og 33 leiligheter i de øvre etasjene. Gjennomgående høy standard, gode lys- og utsiktsforhold, variert materialbruk og vestvendte balkonger er elementer som bidrar til god bokvalitet. Bygget er tegnet av A-lab for Solon Eiendom.

Har vunnet tre ganger tidligere

Vinnere kåres i 30-ulike kategorier når World Architecture Festival 2017 arrangeres i Berlin i november, hvor A-lab skal presentere Sæter-prosjektet.

Under World Architecture Festival i 2014 vant A-lab prisen for beste boligprosjekt for The Carve. I 2013 tok A-lab hjem prisen for beste kontorbygg med Statoilbygget som også i 2009 tok hjem prisen for  ”Future project of the year”.

Exterior from south_evening (photo credit Ivan Brodey)

Foto: Ivan Brodey

Informasjon

Swipe til sidene for å bla igjennom bildegalleriet.
x